woensdag 5 januari 2011

Afscheid & Welkom

In oktober 2007 plaatste Wietske een oproep op haar blog of er mensen waren die zin hadden om een internet-art-quilt-groep te starten. Nou die animo was er. Binnen twee weken had Wietske meer dan 12 aanmeldingen.
In januari 2008 zijn we gestart en nu 3 jaar later heeft iedereen 12 quiltjes gemaakt in het formaat 12 inch x 12 inch. De 144 quiltjes zijn te zien op de tentoonstelling van de Patchwork en Quiltdagen in Vijfhuizen (zie vorig bericht). Graag nodigen we jullie van harte uit om te komen kijken. Elke dag zijn er 4 leden van Artfor12 aanwezig voor een ontmoeting.

Deze tentoonstelling is voor ons een mijlpaal en afgelopen kwartaal hebben we een kleine 'evaluatie' gehad. We zijn tot de conclusie gekomen dat we op dezelfde voet verder gaan. Elk kwartaal wordt een nieuw thema bedacht door 1 van de leden.

Wilma en Noor hebben besloten om te stoppen. Bedankt voor je bijdrage en we zien elkaar op de tentoonstelling. Noor, ik wil je graag nog, via deze weg, bedanken voor het bedenken van de naam Artfor12.

En bij deze wil ik Corinne en Corryna introduceren en van harte welkom heten bij de groep Artfor12. Want zij zijn degene die het aantal weer op 12 maken.

Dus als je zin en tijd hebt, kom dan naar de tentoonstelling in Vijfhuizen!

1 opmerking:

Corry in Canada zei

Petra,
Leuk dat bericht, van afscheid & welkom.
Hoop iedereen te zien in febr?
Corry