maandag 18 mei 2009

Meeting ARTfor12

* v.l.n.r. Marjon, Noor, Lya, Petra, Hilde.
* v.l.n.r. * Wilma. Wietske, Mariëlle, Marjon.

* v.l.n.r. Mariëlle, Marjon, Noor.


* v.l.n.r. Noor, Lya, Hilde.



*v.l.n.r. Margeeth, Simone.

Gisteren hadden we onze eerste groepsbijeenkomst van de ARTfor12. Uit alle delen van Nederland kwamen we op een centraal punt, ergens midden in ons land. Op Corry na waren we er alle 12. ( Corry we hebben je gemist ). De jongste uit onze groep is 38 ( met pasgeboren zoon bij zich ), de oudste is 60. Ook namen we allemaal wat eten en drinken mee, om onze gastvrouw Hilde te ontlasten en niet op kosten te jagen. Iemand was zo handig om naamplaatjes te maken, zodat we wisten wie wie was. Vanaf het moment van binnenkomst tot het einde, was het één kakkelhok met vrouwen. We hadden onze quiltjes bij ons die af waren, om te laten zien. In het echt zien ze er toch anders uit, dan op een foto van ons blog, je ziet veel meer de details. En we wilden natuurlijk de technieken leren hoe zo toch iets gemaakt was. Welke materialen we hebben gebruikt enz enz. We hebben een gezellige, leuke en leerzame dag gehad, en de laatste gingen om kwart over 8 naar huis. Dit is voor herhaling vatbaar.
Namens de hele groep bedankt Hilde voor je gastvrijheid.


2 opmerkingen:

Corryna zei

Dat ziet er uit als een gezellige en leerzame bijeenkomst. Leuk he om elkaar in het echt te zien en de werken in handen te mogen houden. Wat is er nog veel te leren en te zien!

Brenda zei

How wonderful for you to get together. I hope that one day the Twelve by Twelve group will be able to have a similar gathering.