vrijdag 1 januari 2010

Nieuw

1 januari 2010

Er is weer een nieuw jaar begonnen. We hopen op een gelukkig en gezond 2010 toe, met heel veel quiltplezier.



En vandaag is ook de dag dat het nieuwe thema bekend wordt. Nadat ik een beetje had 'geklaagd' over het laatste thema kreeg ik natuurlijk direct de bal terug gekaatst en mocht ik dat nieuwe thema bedenken. In de loop van de tijd had ik een aantal thema's 'verzameld', en als eerste stond het thema insekten. Maar na de hagedis, vond ik dat niet meer zo leuk en dus heb ik de volgende op mijn lijst gekozen. Het nieuwe thema is:

VERBONDENHEID



Ik heb zelf eerlijk gezegd nog geen idee wat ik ermee ga doen en ben nu al reuze benieuwd naar de resultaten van de groepsleden.

2 opmerkingen:

Marion zei

Een heel mooi thema VERBONDENHEID, als groep zijn we met elkaar verbonden door met textiel te werken.Ben ook weer heel benieuwd naar de resultaten die gemaakt gaan worden, en er zijn er vast weer die gaan "mopperen", wat een moeilijke opdracht. Bij mij gaan de raddertjes weer werken en voor iedereen een creatief 2010.

Margeeth zei

Mopperen hoort er volgens mij gewoon bij, in een groep. Kan ook 'een onderdeel zijn van het creatief proces'. Bovendien, een onderwerp dat in eerste instantie 'makkelijk' lijkt kan uiteindelijk heel 'moeilijk' zijn en andersom. Ik weet dat altijd pas als het quiltje klaar is.

Leuke foto van die schoonzwemsters, doet me denken aan het quiltje van Linda in de groep Art Quilts Around the world:
http://aroundtheworldin20quilts.blogspot.com/2009/12/magnificent-mandala.html